Οδηγίες χρήσης Skincell Advanced

Skincell Advanced: Οδηγίες χρήσης

Το Skincell Advanced διατίθεται ως υγρό γαλάκτωμα σε γυάλινη φιάλη με διανομέα για εύκολη χρήση. Το προϊόν εφαρμόζεται στην περιοχή ανάπτυξης, αποφεύγοντας υγιείς ιστούς και βλεννογόνους. Η αφαίρεση των κονδυλωμάτων και των σημείων γεννήσεως υπόκειται στους ακόλουθους κανόνες:

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ορό
  • Το δέρμα προ-καθαρίζεται από ακαθαρσίες.
  • τα χέρια αντιμετωπίζονται με αντισηπτικό.
  • Εφαρμόστε τη σύνθεση με σπάτουλα ή ειδικό μολύβι για να αποφύγετε την εφαρμογή της σε γειτονικές περιοχές του δέρματος.

Το Concealer απορροφάται γρήγορα. Η θεραπεία διαρκεί για ένα μήνα 2-3 φορές την ημέρα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι μικρές ή μεσαίες αυξήσεις θα εξαφανιστούν. Η θεραπεία μεγάλων τυφλοπόντικων, θηλωμάτων ή κονδυλωμάτων μπορεί να διαρκέσει περισσότερο. Για την πρόληψη, αρκούν 2-3 αιτήσεις την εβδομάδα.

Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν, πρέπει να αποκλείσετε τις αλλεργικές αντιδράσεις και να διασφαλίσετε την ακεραιότητα του δέρματος στην περιοχή εφαρμογής.

Μετρημένες τιμές

Η επαναστατική φόρμουλα εγγυάται 100% αποτελέσματα θεραπείας - μετά από ένα μήνα το δέρμα γίνεται καθαρό. Τα ενεργά συστατικά δρουν μόνο σε αλλοιωμένα κύτταρα χωρίς να παγιδεύουν υγιή ιστό. Το Skincell Advanced Serum Concentrate συνιστάται στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • nevi διαφόρων τοποθεσιών και χρωμάτων.
  • κονδυλώματα, θηλώματα και άλλες αναπτύξεις;
  • Υπερχρωματισμός του δέρματος και τοπική σκουραίωση του δέρματος.

Λόγω της φυσικής του σύνθεσης, δεν υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση του. Ο διορθωτής πρέπει να χρησιμοποιείται με προσοχή σε άτομα με υψηλό κίνδυνο αλλεργιών με πληγές στην περιοχή εφαρμογής (κοψίματα, αποστήματα, αιμορραγία). Δεν έχουν διεξαχθεί μελέτες σχετικά με τη χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

Μην εφαρμόζετε τη δραστική σύνθεση σε νεοπλάσματα που έχουν ίχνη ογκολογικού μετασχηματισμού κυττάρων, π. χ. Β. Κατά την ανάπτυξή τους, η ανάπτυξη των μαλλιών, το περίγραμμα και το χρώμα αλλάζουν. Σε άλλες περιπτώσεις, τα χρήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην Κύπρο.