Κριτικές Skincell Advanced

 • Zeynep
  Ήθελα να ξεφορτωθώ έναν τυφλοπόντικα στο λαιμό μου για πολύ καιρό. Τα κύτταρα ανάπτυξης δεν είναι επικίνδυνα, αλλά οι γιατροί έχουν απαγορεύσει να τα αφαιρέσουν λόγω του υψηλού κινδύνου αιμορραγίας - έχω ασθένειες αίματος. Αγόρασα το Skincell Advanced από τον ιστότοπο του κατασκευαστή και δεν έχω αρκετό από αυτό. Μετά την αφαίρεση του τυφλοπόντικου, διέταξα ένα προϊόν να αφαιρέσει μικρά θηλώματα στο πρόσωπο και το λαιμό
  Skincell Advanced
 • Δήμητρα
  Οι φακίδες και οι κρεατοελιές ήταν μαζί μου όλη μου τη ζωή, αλλά δύο μεγάλες αυξήσεις στο πρόσωπό μου με εμπόδισαν να ζήσω. Δεν μπορούσα να φορέσω μακιγιάζ, να κάνω καλλυντικά, φοβόμουν συνεχώς να καταστρέψω τον τυφλοπόντικα. Το συγκρότημα Skincell Advanced ήρθε στη διάσωση. Ένιωσα τα αποτελέσματα μόνο μετά από μια εβδομάδα και μετά από 4 εβδομάδες ήμουν απαλλαγμένος από ελαττώματα του δέρματος.
  Skincell Advanced
 • Δημήτριος
  Ποτέ δεν πίστευα ότι το Skincell Advanced Herbal Serum θα άλλαζε τη ζωή μου μετά από 2 μήνες χρήσης. Μετά την πρακτική μου στη Βραζιλία, έχω ένα μεγάλο τυφλοπόντικα στο πρόσωπό μου και αρκετά θηλώματα στο σώμα μου. Ο τυφλοπόντικας με εμπόδισε να φροντίσω τον εαυτό μου: πλύσιμο, ξύρισμα. Σήμερα έχω καθαρό δέρμα χωρίς ελαττώματα - χάρη στο συμπύκνωμα.
  Skincell Advanced
 • Ιωάννα
  Πρόσφατα εκπλήρωσα το όνειρό μου και έχασα πολύ βάρος. Η συμμετοχή σε ένα μπικίνι γυμναστικής με ενέπνευσε κυριολεκτικά. Κατά τη φάση προετοιμασίας, είδα ότι ο λαιμός και το στήθος ήταν καλυμμένα με μικρά θηλώματα. Το πρόβλημα επιλύθηκε μέσω μιας δημοφιλούς θεραπείας - Skincell Advanced Concentrate Serum. Μέσα σε ένα μήνα το σώμα μου ήταν ακαταμάχητο.
  Skincell Advanced
 • Σοφία
  Το Skincell Advanced μου προτάθηκε από έναν φίλο. Στην αρχή δεν το πίστεψα και δοκίμασα τον διορθωτή στο χέρι μου. Προς έκπληξή μου δεν υπήρχαν όρια - μετά από μια εβδομάδα ο nevus άρχισε να χάνει μέγεθος. Παρήγγειλα ένα νέο πακέτο για να αφαιρέσω τυχόν αναπτύξεις στο σώμα.
  Skincell Advanced
Εκτίμηση Skincell Advanced
4.3
8